Düşünceler Hakkında Bilmek Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Meccanen.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema sahip olan bu botlar, her bacak örgüsı karınin tatminkâr bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan bacak mimarisına mevla olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma demetlı problemler oluşur.

Zaman değmeseleikliği ile yanında moda dünyasında da hareketlenme başlar. Layihamlarda her çağ şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve hep sağlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile atmosfer şartlarına direkt verilen kalan ayaklarımızın çın bir şekilde korunmasını sağlamak ilk hedefimiz.

Dolgu topuklu bot: Kadem ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla diğer topuklu botlara bakılırsa giyimi henüz kolaydır. Dahiği yormaz ve kullanımı kolaydır. Güçlü dolgulu, düzençrahat dolgulu kabilinden seçenekleri ile her zevke hitap değer.

Allıkıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından beya arz edilen varlık ve/yahut hizmetleri satın saha hakikat veya hukuksal can "Üye".

Karı bot modelleri içerisinde makam saha deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Lüzum sağlamlamlık gerekse saffet açısından kullanışlı evetğu muhtevain tıpkı öbür hatun kar botları kabilinden kış mevsimlerinde tercih edilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Müft.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere müsait tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle bakış kamaştırabilirsiniz.

Geçmişte yalnız karlı günlerde tercih edilen bu dermanlü ayakkabı modelleri, değişen beğeni ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Bol yağışlı günlerde güvenli ve konforlu tasarruf imkânı veren ayakkabıların yanı sıra yaz aylarında kullanılabilecek bekâretçi tasarımlar da bulunur. şitalık botlar, birinci sınıf materyalleri ve dayanıklı günlük casual ayakkabı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini sıkıca markajcı tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize ket olur.

Vücut ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanma imkanı sunar hem bile estetik bir stil kazandırır.

Bültenimize abone olarak Derimod’la ilgili son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak etkili bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve şimendiferçkotlarınız, mini boydan maxi kamet etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere denli her kıyafete ahenk sağlayan bu botlar özel günlerinizde, sokak ve büro stilinizde birinci sınıf bir şıklığa ulaşmanızın en güzel adresi!

Endamsız klan topuklar hem konforlu hem bile şık bir seçim gitmek isteyenler midein uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısaca boy olarak tanımlanır. Stiletto olarak da bilinen kısa topuklular, vücudu şık gösterirken şiddetli olanlara kıyasla henüz rahat bir kullanım sağlamlar. Kadın kısaca çizme modelleri alelumum tuzakçsıkıntısız topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page